Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

koal (1333527) - Real Sainvi (122266) » 646729530: T60/R2

Copa 646729530 Información oficial sobre el partido 646729530 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

koal Alineación oficial del equipo 'koal' en el partido 1 - 4 Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
koal Alineación oficial del equipo 'koal' en el partido 1 - 2 Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,8 % 70,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

koal

Goles Goles

  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 72, Ramon Serrat de koal empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): koal va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Albert Jovell va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Èric Delort de koal va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de koal Marc Robirosa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Antoni Bor. El marcador continuava 1 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de koal Óscar Colmenero Martínez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Real Sainvi

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Aleksandar Radović va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Sainvi, al minut 40. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mario Alberto Schiavone ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Luitgard Hauswirth va estar a punt de posar per davant a Sainvi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Salva Miró va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Aleksandar Radović es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Sainvi van sortir al contraatac al minut 81, però Alexander Spitzke va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 239 Minuto 96 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Henry Lammi va marxar de Josep Maria Fita en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sainvi van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 97, quan en Paulo Rubio Cerro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Sainvi Benjamin Venemans no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Salva Miró es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Dieter Kalkstein anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Sainvi.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Henry Lammi de Sainvi va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 4 al marcador.