Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona Titans (1582601) - Los Chachipirulis F.C (777806) » 646729517: T60/R2

Copa 646729517 Información oficial sobre el partido 646729517 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Barcelona Titans Alineación oficial del equipo 'Barcelona Titans' en el partido 2 - 4 Clube RioVelho Alineación oficial del equipo 'Clube RioVelho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelona Titans Alineación oficial del equipo 'Barcelona Titans' en el partido 2 - 0 Clube RioVelho Alineación oficial del equipo 'Clube RioVelho' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona Titans

Goles Goles

  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): Pafnucy Kliński va donar a Barcelona un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Narváez de Barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Barcelona Eduardo Arabaolaza va intentar enganyar Sławosz Surowiec amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marcelo Mantilla xutant per a Barcelona va fer anar la pilota just on la volia, però Sławosz Surowiec, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ignacio Narváez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Barcelona.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pedro Fáix va xutar fora per a Barcelona, el marcador es va quedar igual: 2 - 4, ja es veia a venir!

Clube RioVelho

Goles Goles

  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 66 minuts quan Valentino Francke va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a RioVelho.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RioVelho va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valentino Francke, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de RioVelho a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Walter Fuentes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Thibault Niot quasi marca en una jugada assajada de córner que Leander Jeppsson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aniello Germanò es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de RioVelho, Aniello Germanò, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sławosz Surowiec va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Leander Jeppsson de RioVelho, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pepe Viciola en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.