Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico AB (1462008) - Mornar F.C. (1333610) » 646729351: T60/R2

Copa 646729351 Información oficial sobre el partido 646729351 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Atletico AB Alineación oficial del equipo 'Atletico AB' en el partido 2 - 4 Mornar F.C. Alineación oficial del equipo 'Mornar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico AB Alineación oficial del equipo 'Atletico AB' en el partido 0 - 2 Mornar F.C. Alineación oficial del equipo 'Mornar F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico AB

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Guillermo Anillo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rafael González-Cavada, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael González-Cavada va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Arrufat per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ognjen Pešić va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Monis Beltrán.

Mornar F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 en Iacopo Panucci va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 84 minuts Sergio Monroy va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Al minut 93 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Mornar prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Carl Mortensen.
  • 181 Minuto 110 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Edur Madariagaerrandokoa de Mornar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 110 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Héctor Ariel Ponzoni va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Ivan Palomé va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fruktuoso Sagasti va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Carl Mortensen de Mornar, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 260 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Ivan Palomé va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Edur Madariagaerrandokoa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fruktuoso Sagasti va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 284 Minuto 111 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Ivan Palomé de Mornar al minut 111 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.