Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alge (1456004) - los de siempre C.F (313581) » 646729312: T60/R2

Copa 646729312 Información oficial sobre el partido 646729312 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Reial Txumbitu Pilotapeu Alineación oficial del equipo 'Reial Txumbitu Pilotapeu' en el partido 5 - 4 Vilaxoan clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Vilaxoan clube de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reial Txumbitu Pilotapeu Alineación oficial del equipo 'Reial Txumbitu Pilotapeu' en el partido 2 - 3 Vilaxoan clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Vilaxoan clube de futbol' en el partido
Tiene bastante suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,2 % 5,4 % 74,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reial Txumbitu Pilotapeu

Goles Goles

  • 113 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pilotapeu amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 10, deixant Michael Jakobitsch en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Pilotapeu equilibrava la balança al minut 64. En Nastasio Antitur, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Pilotapeu aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Michael Jakobitsch va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Pilotapeu s'avançava al marcador al minut 93, després d'un rebot que va caçar en Nastasio Antitur per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 111 (Gol por la derecha): El jugador Cristián Bear de Pilotapeu, després de 111 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 5 - 4 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luigi Capitelli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Nastasio Antitur de Pilotapeu va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Pilotapeu va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cristián Bear la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 51 minuts, en Michael Jakobitsch no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Marcel Walura va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pilotapeu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Vilaxoan clube de futbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Josep Gebrat es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador de Vilaxoan Carlos Jaúrigui va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 21 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 170 Minuto 74 (Gol de falta): Michal Tresťanský va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 74. 2 - 3 per a Vilaxoan.
  • 163 Minuto 96 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 96 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Michal Tresťanský.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Rick Dunne va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 22, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Josep Gebrat, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rick Dunne que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.