Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealMadrid193 (434687) - Los Birras (310548) » 646729100: T60/R2

Copa 646729100 Información oficial sobre el partido 646729100 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Athletic de Calders Alineación oficial del equipo 'Athletic de Calders' en el partido 0 - 3 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic de Calders Alineación oficial del equipo 'Athletic de Calders' en el partido 1 - 2 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,6 % 61,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de Calders

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Josep Maria Almerich gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però David Ponce de León va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Josep Maria Almerich quasi dona a Athletic l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Josep Maria Almerich es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Elmu Apraiz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 76 minuts, en Josep Maria Almerich no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Rodríguez de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Birras

Goles Goles

  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Birras el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, David Moralejo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel Carretón, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Birras va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Carretón, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per David Moralejo al minut 12 semblava entrar, però Daniel Figueruela va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Eduard Lazarchuk, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.