Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pepeluyo (1415391) - Club Gimnàstic de Tarragona. (1369317) » 646728987: T60/R2

Copa 646728987 Información oficial sobre el partido 646728987 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

pepeluyo Alineación oficial del equipo 'pepeluyo' en el partido 8 - 7 C.D.C.Torreforta Alineación oficial del equipo 'C.D.C.Torreforta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pepeluyo Alineación oficial del equipo 'pepeluyo' en el partido 2 - 0 C.D.C.Torreforta Alineación oficial del equipo 'C.D.C.Torreforta' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pepeluyo

Goles Goles

  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els jugadors del pepeluyo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 14, deixant Stephen Tang en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Jocimar Macedo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de pepeluyo.
  • 112 Minuto 117 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del pepeluyo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Salvatore Schintu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 117 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Stephen Tang va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pepeluyo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Al minut 111, Jocimar Macedo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jocimar Macedo de pepeluyo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Kent Jeppesen de pepeluyo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Benxamín Poñe en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de pepeluyo Salvatore Schintu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Benxamín Poñe es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de pepeluyo, Garcia Vargas, col·locà la pilota just a les mans d'en Benxamín Poñe. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de pepeluyo, Anastazy Staśny, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de pepeluyo, Dario Silva Pereira, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Alvise Pattofatto de pepeluyo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Benxamín Poñe en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.

C.D.C.Torreforta

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Alexey Ermishkin donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): El torreforta era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mariusz Budek va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mariusz Budek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a torreforta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): torreforta va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Adrian Erne es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henrikas Kukuškinas de torreforta es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ashraf Sheeh Aleshreh anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a torreforta.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Pier Federico Grop va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Diether Schweßinger va xutar fora per a torreforta, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de torreforta, Adrian Erne, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de torreforta Alexey Ermishkin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kent Jeppesen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de torreforta Mariusz Budek, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Kent Jeppesen. El marcador continuava 8 - 7.