Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Bravas (309351) - Leyenda Antonio Puerta F.C (1599937) » 646728864: T60/R2

Copa 646728864 Información oficial sobre el partido 646728864 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

UE Bravas Alineación oficial del equipo 'UE Bravas' en el partido 6 - 3 Leyenda Antonio Puerta F.C Alineación oficial del equipo 'Leyenda Antonio Puerta F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Bravas Alineación oficial del equipo 'UE Bravas' en el partido 2 - 0 Leyenda Antonio Puerta F.C Alineación oficial del equipo 'Leyenda Antonio Puerta F.C' en el partido
Tiene mucha potra 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Bravas

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bravas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Melcior Calls va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Als 63 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Bravas va acabar amb la pilota als peus de Branislav Kredatus que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Tonio Sigrist va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Bravas empatava el partit, 3 a 3, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gerard Felip de Bravas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Lucas Medina que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Gheorghe Moşteanu de Bravas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 77, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87, Branislav Kredatus arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Bravas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 92 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Melcior Calls ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Knudt Ossietzky va estar a punt d'acabar en gol al minut 104, però el porter visitant Libor Ečer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 105 per blocar una centrada d'en Melcior Calls va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bravas.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Lucas Medina de Bravas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Libor Ečer en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Gheorghe Moşteanu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Bravas.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Bravas Gerard Felip no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Libor Ečer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 3.

Leyenda Antonio Puerta F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Benjamin Riedler estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dāvids Siens va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 28.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Puerta. sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Dāvids Siens va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 32 pels visitants. En Martín Riomalo va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Puerta. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martín Riomalo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mitch Löw de Puerta. es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hanno Verpoot de Puerta. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mitch Löw de Puerta. va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Puerta. Pablo Viudes va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Uwe Forthofer de Puerta. va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 3.