Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suffer Well (1432756) - Tate's-Blazers (124776) » 646728444: T60/R2

Copa 646728444 Información oficial sobre el partido 646728444 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Suffer Well Alineación oficial del equipo 'Suffer Well' en el partido 2 - 3 Tate's-Blazers Alineación oficial del equipo 'Tate's-Blazers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Suffer Well Alineación oficial del equipo 'Suffer Well' en el partido 0 - 4 Tate's-Blazers Alineación oficial del equipo 'Tate's-Blazers' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suffer Well

Goles Goles

  • 186 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Suffer va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Vladislav Balon, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Suffer van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Cristian-Mihai Dăneţ.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Suffer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paco Ganeroso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tate's-Blazers

Goles Goles

  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 56 minuts, Jerry Aspbäck va superar per velocitat Paco Ganeroso per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francisco Bouvier es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luis Ezmir quedar desmarcat i marcar per a Tates-Blazers al minut 93. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Tonino Familiari quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Radovan Tolić quasi aconsegueix empatar per Tates-Blazers al minut 22, però Gérald Boyer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Tonino Familiari va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gérald Boyer va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Tates-Blazers creava perill des de la dreta al minut 37, però en Gérald Boyer, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Raúl Oliveros desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Maíz Ramírez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Gérald Boyer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Radovan Tolić, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jerry Aspbäck que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Tonino Familiari va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gérald Boyer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Alejandro Capla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gérald Boyer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Després de 114 minuts, Fady Medany va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gérald Boyer va estar atent i va desviar la pilota a córner.