Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cardedeu FC (48924) - Los inadaptados (1461440) » 646728433: T60/R2

Copa 646728433 Información oficial sobre el partido 646728433 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 7 - 4 Los inadaptados Alineación oficial del equipo 'Los inadaptados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 4 - 6 Los inadaptados Alineación oficial del equipo 'Los inadaptados' en el partido
Tiene bastante suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,6 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardedeu FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ryszard Wojdalski va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ubaldo Sampedro, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jonathan Leonelli es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cardedeu amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Ryszard Wojdalski en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Zhivko Popov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cardedeu se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 43.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Roberto Longone va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Cardedeu va augmentar la diferència quan Polat Günnar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 3.
  • 105 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ryszard Wojdalski rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Polat Günnar, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 7 - 4 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Damdinsuren Borchu va rematar alt.

Los inadaptados

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): inadaptados van mostrar una bona compenetració quan al minut 34 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Enrique Fuensalida va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Davide Vasile que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el inadaptados va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Flo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.
  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Un mica després, Marcos Fernández Bautista de inadaptados va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Marcos Fernández Bautista va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oskar Wiberg, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nils-Olof Gottdahl de inadaptados es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.