Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peladillus F.C. (995450) - Mondariz F.C (773033) » 646728343: T60/R2

Copa 646728343 Información oficial sobre el partido 646728343 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

soña Alineación oficial del equipo 'soña' en el partido 4 - 2 Mondariz F.C Alineación oficial del equipo 'Mondariz F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
soña Alineación oficial del equipo 'soña' en el partido 1 - 2 Mondariz F.C Alineación oficial del equipo 'Mondariz F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

soña

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Giovanni Galtarossa va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 32.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Erick Longoria va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. soña empatava el partit, 2 a 2, al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): soña van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Noud Ceulemans des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): soña va estar a punt de posar-se per davant al minut 92 però Noud Ceulemans va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Schuler de soña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ramon Schuler se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Olof Gustavsson va xutar fora per a soña, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Erick Longoria de soña és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fryderyk Pokrant de soña va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marco Innacolo de soña anava molt fort i col·locat però Geo Mărcuţă no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Tanıl Ölke de soña, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Geo Mărcuţă en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

Mondariz F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): En Nguyễn Chính Nghĩa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 23. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Titel Stroescu quedar desmarcat i marcar per a Mondariz al minut 57. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mondariz que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Álmos Ligeti, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): René Kaltental de Mondariz va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Moisès Añigas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): René Kaltental de Mondariz, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 101, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mondariz, Álmos Ligeti, col·locà la pilota just a les mans d'en Marco Innacolo. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mondariz Idan Dosstar va intentar enganyar Marco Innacolo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): 王 (Wang) 晖兴 (Huixing), molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Marco Innacolo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Mondariz i 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): René Kaltental de Mondariz va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.