Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Horna (1418519) - lebreles (798368) » 646728266: T60/R2

Copa 646728266 Información oficial sobre el partido 646728266 en Hattrick

10.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 2

Casillas de Flores FC Alineación oficial del equipo 'Casillas de Flores FC' en el partido 1 - 3 lebreles Alineación oficial del equipo 'lebreles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casillas de Flores FC Alineación oficial del equipo 'Casillas de Flores FC' en el partido 0 - 2 lebreles Alineación oficial del equipo 'lebreles' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casillas de Flores FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 54 minuts, el tirador de faltes del Casillas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Toño Mir, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Casillas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Giménez Guerra ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

lebreles

Goles Goles

  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 59 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Florentino Del Valle marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Passats 65 minuts de partit, lebreles es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Santiago Vilela es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Pablo Martínez Ibañez de lebreles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): lebreles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Juan Francisco Mantas va quedar-se sol davant el porter Yoel Valverde, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del lebreles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Anacleto Sarfate, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Xavi Galceran va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.