Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting UD (1416385) - Andalusia (121898) » 644210873: T60/J9/VII

Liga 644210873 Información oficial sobre el partido 644210873 en Hattrick

31.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VII.988 (39024)

CanCosta F.C Alineación oficial del equipo 'CanCosta F.C' en el partido 2 - 3 Jofer F.C. Alineación oficial del equipo 'Jofer F.C.' en el partido
0 - 1 Pepe Fondevilla (21')
Adrián Larra (34') 1 - 1
1 - 2 Jesús Zafra-Vázquez (42')
José Caño (43') 2 - 2
2 - 3 Alberto Forn Pertejo (59')
CanCosta F.C Alineación oficial del equipo 'CanCosta F.C' en el partido 2 - 3 Jofer F.C. Alineación oficial del equipo 'Jofer F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CanCosta F.C Alineación oficial del equipo 'CanCosta F.C' en el partido 1 - 4 Jofer F.C. Alineación oficial del equipo 'Jofer F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,3 % 85,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CanCosta F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Anton Ierategi va anar directament als peus de Adrián Larra que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CanCosta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Caño va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Richi Ibaigane va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CanCosta.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Isaac Sanchis va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Anton Ierategi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Adrián Larra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CanCosta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): CanCosta enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Velaostegui de CanCosta es va guanyar la targeta groga merescudament.

Jofer F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador de Jofer Pepe Fondevilla va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 21 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Jofer va ser finalitzada des de l'esquerra per Jesús Zafra-Vázquez al minut 42. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 174 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Alberto Forn Pertejo va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jofer que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Simó Gomis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el Jofer va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Álvaro Maestro Rubio s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 92 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Zafra-Vázquez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teobaldo García de Segovia de Jofer es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.