Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sonne FC (797952) - Atlético de R'lyeh (1335556) » 644206536: T60/J3/VII

Liga 644206536 Información oficial sobre el partido 644206536 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.911 (38947)

Elvir Bolic Alineación oficial del equipo 'Elvir Bolic' en el partido 1 - 1 LONG PLAY Alineación oficial del equipo 'LONG PLAY' en el partido
0 - 1 Kamal Charchouri (25')
Dídac Cerver (34') 1 - 1
Elvir Bolic Alineación oficial del equipo 'Elvir Bolic' en el partido 1 - 1 LONG PLAY Alineación oficial del equipo 'LONG PLAY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Elvir Bolic Alineación oficial del equipo 'Elvir Bolic' en el partido 5 - 1 LONG PLAY Alineación oficial del equipo 'LONG PLAY' en el partido
Es un cenizo 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elvir Bolic

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de 34 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Elvir, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Dídac Cerver de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LONG. La jugada d'estratègia del Elvir per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Telmo Guetadar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Telmo Guetadar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Elvir se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nicasi Sampera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Francisco Luna de Elvir no va ser gol per ben poc.

LONG PLAY

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de LONG Kamal Charchouri va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de LONG van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 54 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jorge Blanco, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Antonio Fábreges va rebre molts aplaudiments. Al minut 56 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Cabanyes.