Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Upi F.C. (49282) - Favaritx FC (993334) » 644201377: T60/J1/VII

Liga 644201377 Información oficial sobre el partido 644201377 en Hattrick

06.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VII.819 (38855)

Salvatruchos A.D Alineación oficial del equipo 'Salvatruchos A.D' en el partido 2 - 0 Real Sporting de Bertrand Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Bertrand' en el partido
Jaime Cao de Benos (41') 1 - 0
Tomeu Brugarolas (43') 2 - 0
Salvatruchos A.D Alineación oficial del equipo 'Salvatruchos A.D' en el partido 2 - 0 Real Sporting de Bertrand Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Bertrand' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Salvatruchos A.D Alineación oficial del equipo 'Salvatruchos A.D' en el partido 2 - 3 Real Sporting de Bertrand Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Bertrand' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 62,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salvatruchos A.D

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luis Javier Díaz de Garato la va rematar Jaime Cao de Benos amb una magnífica volea que va fer pujar per a Salvatruchos el 1 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Tomeu Brugarolas de Salvatruchos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luis Javier Díaz de Garato va marxar de Carlos Ortiz en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Salvatruchos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Javier Díaz de Garato de Salvatruchos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Javier Díaz de Garato de Salvatruchos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Sporting de Bertrand

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, José Alfonso Basteiro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Javier Antonio Sáinz quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Roger Roldós va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Sporting van seguir progressant per la banda dreta. José Alfonso Basteiro va tenir la seva oportunitat al minut 77, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Carlos José Murillo de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.