Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gonzalos Team (1366311) - F.C SARAGOZA (1580177) » 644199486: T60/J5/VII

Liga 644199486 Información oficial sobre el partido 644199486 en Hattrick

03.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VII.785 (38821)

Inter de Miguel Alineación oficial del equipo 'Inter de Miguel' en el partido 3 - 0 atetico de utrera Alineación oficial del equipo 'atetico de utrera' en el partido
Hans Cáceres (2') 1 - 0
Devran Usum (50') 2 - 0
Francis Faes (80') 3 - 0
Inter de Miguel Alineación oficial del equipo 'Inter de Miguel' en el partido 3 - 0 atetico de utrera Alineación oficial del equipo 'atetico de utrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de Miguel Alineación oficial del equipo 'Inter de Miguel' en el partido 1 - 1 atetico de utrera Alineación oficial del equipo 'atetico de utrera' en el partido
Tiene suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,5 % 18,7 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Miguel

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Miguel va ser Hans Cáceres.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): En Devran Usum va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Francis Faes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Miguel.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Miguel va anar a parar a la dreta de l'atac on en Devran Usum, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Devran Usum gairebé va marcar per a Miguel des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Santiago Aranzábal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santiago Aranzábal va rematar alt.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Mauro Ucedo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Venancio Rabadán va mantenir l'equip visitant dins del partit.

atetico de utrera

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Manav Sahu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 264 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Passat el minut 24 de partit, atetico va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Jesús Girona, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francesc d'Assís Chafer va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 67. En Diego Sánchez Llorente va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 250 Minuto 78 (Ocasión de falta): Després de 78 minuts, Jesús Girona va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Gert Halskov el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, 杨 (Yang) 德高 (Degao) de atetico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.