Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Comarca (1368794) - UE. Sant Andreu 2 (493264) » 644196742: T60/J5/VII

Liga 644196742 Información oficial sobre el partido 644196742 en Hattrick

03.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VII.736 (38772)

altoaragon Alineación oficial del equipo 'altoaragon' en el partido 2 - 2 los hombres de harrelson Alineación oficial del equipo 'los hombres de harrelson' en el partido
Jofre Truqué (36') 1 - 0
1 - 1 Francisco Milán (64')
Miguel Botí (80') 2 - 1
2 - 2 Francisco Milán (81')
altoaragon Alineación oficial del equipo 'altoaragon' en el partido 2 - 2 los hombres de harrelson Alineación oficial del equipo 'los hombres de harrelson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
altoaragon Alineación oficial del equipo 'altoaragon' en el partido 2 - 1 los hombres de harrelson Alineación oficial del equipo 'los hombres de harrelson' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,3 % 22,2 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

altoaragon

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Jofre Truqué va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de altoaragon.
  • 120 Minuto 80 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Miguel Botí al minut 80, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al altoaragon i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Dionisio Ruiz Melendez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El altoaragon ho intentava per la dreta per mitjà de Ion Isari, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): altoaragon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Santxo Arruabarrena va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Dionisio Ruiz Melendez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

los hombres de harrelson

Goles Goles

  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): El contraatac de harrelson va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Francisco Milán va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Francisco Milán va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Vidal que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Jorge Rendueles va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bartolomé Foica va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.