Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campa Team (48943) - Pucela Futbol Club (1436732) » 644192974: T60/J1/VII

Liga 644192974 Información oficial sobre el partido 644192974 en Hattrick

06.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VII.669 (38705)

mazapanpinpan Alineación oficial del equipo 'mazapanpinpan' en el partido 0 - 4 Guindy FC Alineación oficial del equipo 'Guindy FC' en el partido
0 - 1 Diego Aizpuru (20')
0 - 2 Diego Aizpuru (66')
0 - 3 Enrique Molleda (70')
0 - 4 Ishaq Charchouri (74')
mazapanpinpan Alineación oficial del equipo 'mazapanpinpan' en el partido 0 - 4 Guindy FC Alineación oficial del equipo 'Guindy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
mazapanpinpan Alineación oficial del equipo 'mazapanpinpan' en el partido 2 - 3 Guindy FC Alineación oficial del equipo 'Guindy FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,3 % 64,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mazapanpinpan

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Pepe Jamilio del mazapanpinpan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En David Barciela va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 25, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): David Barciela va enviar un xut des de 40 metres al minut 30, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Vladimir Hadzhiev de mazapanpinpan va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Xeremías Babeiro de mazapanpinpan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Xeremías Babeiro va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Guindy FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Diego Aizpuru va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Diego Aizpuru va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 0 - 2 per a Guindy.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrique Molleda, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Guindy va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sergio Igüarán, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ishaq Charchouri que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Guindy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Diego Aizpuru des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Armando Granolles després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zahir Bahrawi va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Enrique Molleda de Guindy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.