Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atleti bomboclat (1366181) - Club Athletic Ràpid Cornellà (434331) » 644191237: T60/J1/VII

Liga 644191237 Información oficial sobre el partido 644191237 en Hattrick

06.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VII.638 (38674)

Princess Lacrosse C.F. Alineación oficial del equipo 'Princess Lacrosse C.F.' en el partido 4 - 1 Club Athletic Ràpid Cornellà Alineación oficial del equipo 'Club Athletic Ràpid Cornellà' en el partido
Jorge Velastegui (6') 1 - 0
Miguel Manrique (16') 2 - 0
Jorge Velastegui (18') 3 - 0
Miguel Manrique (63') 4 - 0
4 - 1 Anton Stougaard (64')
Princess Lacrosse C.F. Alineación oficial del equipo 'Princess Lacrosse C.F.' en el partido 4 - 1 Club Athletic Ràpid Cornellà Alineación oficial del equipo 'Club Athletic Ràpid Cornellà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Princess Lacrosse C.F. Alineación oficial del equipo 'Princess Lacrosse C.F.' en el partido 4 - 1 Club Athletic Ràpid Cornellà Alineación oficial del equipo 'Club Athletic Ràpid Cornellà' en el partido
Tiene un resultado normal 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Princess Lacrosse C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Jorge Velastegui va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Princess.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Miguel Manrique va incrementar l'avantatge de Princess amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Amb 18 minuts jugats, en Jorge Velastegui va augmentar l'avantatge de Princess a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Princess pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel Manrique va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lluc Cervera de Princess va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Franz Brandstetter va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91, Lluc Cervera gairebé va marcar per a Princess des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilien Bessac de Princess la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franz Brandstetter de Princess va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Club Athletic Ràpid Cornellà

Goles Goles

  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats de C. Ràpid van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Anton Stougaard va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gabriele Criscenzo va rebre molts aplaudiments. Al minut 17 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Emanuel Danielsson va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pablo Sanzroniz.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del C. Ràpid va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Vittorio Marchisio no va poder controlar.