Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tourîna C.D. (1432085) - C.D. Llano RETURNS (773967) » 644190936: T60/J9/VII

Liga 644190936 Información oficial sobre el partido 644190936 en Hattrick

31.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VII.632 (38668)

Union Deportiva Tocapelotas Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Tocapelotas' en el partido 2 - 0 king of the game Alineación oficial del equipo 'king of the game' en el partido
Ramon Puigbó (16') 1 - 0
Geznay Sadiki (68') 2 - 0
Union Deportiva Tocapelotas Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Tocapelotas' en el partido 2 - 0 king of the game Alineación oficial del equipo 'king of the game' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union Deportiva Tocapelotas Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Tocapelotas' en el partido 2 - 2 king of the game Alineación oficial del equipo 'king of the game' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Deportiva Tocapelotas

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Ramon Puigbó va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de UDT.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): UDT va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Geznay Sadiki va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El UDT ho intentava per la dreta per mitjà de Livio Pazó, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Ramon Puigbó es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xes Ois de UDT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

king of the game

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): king va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ollie Sowerwine es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): king va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ramón Vadillos que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de 何 (He) 崇发 (Chongfa) marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Ramón Vadillos que va xutar a fora per molt poc.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aitzol Ospitaletxe quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Marcos Sáenz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però David Pighi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Manuel Malamata sol davant la porteria al minut 67, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Álvaro García de Eulate va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Sergio Garavito de king va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Hernáiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.