Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txuriurdin (1598039) - Ourense Fenix (1332324) » 644187623: T60/J7/VII

Liga 644187623 Información oficial sobre el partido 644187623 en Hattrick

17.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VII.573 (38609)

Txuriurdin Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin' en el partido 1 - 1 Los Tocapelotis Alineación oficial del equipo 'Los Tocapelotis' en el partido
Pavle Jakšić (32') 1 - 0
1 - 1 Francisco González-Llano (76')
Txuriurdin Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin' en el partido 1 - 1 Los Tocapelotis Alineación oficial del equipo 'Los Tocapelotis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txuriurdin Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin' en el partido 1 - 1 Los Tocapelotis Alineación oficial del equipo 'Los Tocapelotis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,7 % 42,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuriurdin

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El Txuriurdin era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pavle Jakšić va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Txuriurdin va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vincent Kristoffersen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Hernâni Pereira Gaspar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Cordellas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Íñigo Villa de Txuriurdin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Tocapelotis

Goles Goles

  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Francisco González-Llano va demostrar la seva experiència quan al minut 76 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Tocapelotis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Gutiérrez va desviar el xut final de Itzel Berakotxe després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Atanas Stanchev va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Atanas Stanchev quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Eduardo Labrador de Tocapelotis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.