Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rec Comptal (441274) - Kross Jacket FC (795734) » 644186445: T60/J7/VII

Liga 644186445 Información oficial sobre el partido 644186445 en Hattrick

17.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VII.552 (38588)

Vida Mártir, F.C. Alineación oficial del equipo 'Vida Mártir, F.C.' en el partido 4 - 0 los leones llagosteros Alineación oficial del equipo 'los leones llagosteros' en el partido
José Ángel Niza (32') 1 - 0
Andrzej Cylka (37') 2 - 0
Enzo Selva (50') 3 - 0
Andrzej Cylka (84') 4 - 0
Vida Mártir, F.C. Alineación oficial del equipo 'Vida Mártir, F.C.' en el partido 4 - 0 los leones llagosteros Alineación oficial del equipo 'los leones llagosteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vida Mártir, F.C. Alineación oficial del equipo 'Vida Mártir, F.C.' en el partido 2 - 0 los leones llagosteros Alineación oficial del equipo 'los leones llagosteros' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vida Mártir, F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del llagosteros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Ángel Niza la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mártir, es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 32.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mártir, a 2 - 0. Andrzej Cylka va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Enzo Selva, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Mártir,.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Andrzej Cylka va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Mártir, va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Patrício Moreira Guerreiro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Freddie Hoogendoorn.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mártir, va ser a punt de marcar al minut 77, quan el seu jugador Patrício Moreira Guerreiro va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Andrzej Cylka de Mártir, gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mártir, Andrzej Cylka quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Adri Sallent l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Freddie Hoogendoorn al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Patrício Moreira Guerreiro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Felipe Manjon Díaz de Mártir, va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

los leones llagosteros

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Jesper Rasborg va estar a punt de posar per davant a llagosteros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Armando Pascual Pérez va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Joël Helstein de llagosteros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 254 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Al minut 75, llagosteros va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Koushan Pikano no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Ángel Niza va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricard Miquel Albareda de llagosteros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.