Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FreeStyle Utd (1419249) - Kross Jacket FC (795734) » 644186433: T60/J4/VII

Liga 644186433 Información oficial sobre el partido 644186433 en Hattrick

27.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VII.552 (38588)

FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido 2 - 0 los leones llagosteros Alineación oficial del equipo 'los leones llagosteros' en el partido
Hixinio Aián (29') 1 - 0
Kasper Panejko (67') 2 - 0
FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido 2 - 0 los leones llagosteros Alineación oficial del equipo 'los leones llagosteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido 0 - 1 los leones llagosteros Alineación oficial del equipo 'los leones llagosteros' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FreeStyle Utd

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ricardo Alas sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Hixinio Aián que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 137 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Joop Mayne va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 67 de joc. Kasper Panejko es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FreeStyle sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ernst Lauberger, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gotthard Berger-Krall va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): FreeStyle van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Kasper Panejko va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FreeStyle va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kasper Panejko va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jan Stafiej, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Duccio Ariotti de FreeStyle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

los leones llagosteros

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de llagosteros van pujar a rematar. Però en Koushan Pikano la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.