Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coruxo F.C. (1434612) - RCD Español de Barcelona (314011) » 644186318: T60/J3/VII

Liga 644186318 Información oficial sobre el partido 644186318 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.550 (38586)

Catalunya Celts ANF Alineación oficial del equipo 'Catalunya Celts ANF' en el partido 0 - 2 RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido
0 - 1 David 'murri' Tamudo (54')
0 - 2 Christian Arnold (81')
Catalunya Celts ANF Alineación oficial del equipo 'Catalunya Celts ANF' en el partido 0 - 2 RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalunya Celts ANF Alineación oficial del equipo 'Catalunya Celts ANF' en el partido 0 - 3 RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya Celts ANF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalunya va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martino Emídio va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Alberto Cortecedo de Catalunya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RCD Español de Barcelona

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David 'murri' Tamudo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Christian Arnold va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eric Mañach que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mario Rodrigo Valles ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): RCDE va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan David Varlett va quedar-se sol davant el porter Rafael Bento, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Christian Arnold. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En David Varlett va marxar de José Descós en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de RCDE van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eric Mañach va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.