Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canelles (1332374) - NY Seirin (122656) » 644180984: T60/J13/VII

Liga 644180984 Información oficial sobre el partido 644180984 en Hattrick

28.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VII.454 (38490)

Perin Atletico Alineación oficial del equipo 'Perin Atletico' en el partido 4 - 1 El Mirlo Alineación oficial del equipo 'El Mirlo' en el partido
Pedro Luchoro (32') 1 - 0
Alfredo Guzmán (33') 2 - 0
Fabian Piosik (34') 3 - 0
Fabian Piosik (50') 4 - 0
4 - 1 Maximilià Bota (80')
Perin Atletico Alineación oficial del equipo 'Perin Atletico' en el partido 4 - 1 El Mirlo Alineación oficial del equipo 'El Mirlo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perin Atletico Alineación oficial del equipo 'Perin Atletico' en el partido 2 - 0 El Mirlo Alineación oficial del equipo 'El Mirlo' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perin Atletico

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Corria el minut 32, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Atletico s'avançava en el marcador després que en Pedro Luchoro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atletico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alfredo Guzmán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Fabian Piosik conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-0
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, el Atletico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fabian Piosik, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguelanxo Vilaverde va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atletico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguelanxo Vilaverde va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Atletico va ser a punt de marcar al minut 79, quan el seu jugador Juan Pablo Botero va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Marcos Villacanes de Atletico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gian Gastone Pezzotta va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

El Mirlo

Goles Goles

  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Mirlo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Maximilià Bota, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 4 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Maximilià Bota de Mirlo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Campra de Mirlo es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Pedro Sánchez de Mirlo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.