Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quintela-Benfiquistas (991242) - Valencia CF Kempes (799008) » 644179190: T60/J13/VII

Liga 644179190 Información oficial sobre el partido 644179190 en Hattrick

28.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VII.422 (38458)

Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido 2 - 1 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
0 - 1 Dominik Arczewski (22')
Ciro Graziani (53') 1 - 1
Javier Lasarte (68') 2 - 1
Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido 2 - 1 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido 2 - 0 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quintela-Benfiquistas

Goles Goles

  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 53. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Ciro Graziani va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Quintela-Benfiquist s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Javier Lasarte per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Javier Lasarte va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Arsenio Maceda va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakub Zamoyski de Quintela-Benfiquist va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Valencia CF Kempes

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dominik Arczewski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Igantzi Gamoia es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VCF Kempes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dominik Arczewski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Xisco Roigé va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): VCF Kempes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Xisco Roigé va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.