Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

st gorrion (1430995) - Indiana Bucks (1577845) » 644178590: T60/J3/VII

Liga 644178590 Información oficial sobre el partido 644178590 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.412 (38448)

st gorrion Alineación oficial del equipo 'st gorrion' en el partido 3 - 0 CapitaLavabo FC Alineación oficial del equipo 'CapitaLavabo FC' en el partido
Lennard Robeyst (62') 1 - 0
Tomasz Fober (63') 2 - 0
Lennard Robeyst (89') 3 - 0
st gorrion Alineación oficial del equipo 'st gorrion' en el partido 3 - 0 CapitaLavabo FC Alineación oficial del equipo 'CapitaLavabo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
st gorrion Alineación oficial del equipo 'st gorrion' en el partido 7 - 0 CapitaLavabo FC Alineación oficial del equipo 'CapitaLavabo FC' en el partido
Es un cenizo 6.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

st gorrion

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): gorrion s'avançava al marcador al minut 62, després d'un rebot que va caçar en Lennard Robeyst per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): gorrion va augmentar la diferència quan Tomasz Fober no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lennard Robeyst va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miika Liukkonen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gorrion va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Echaide, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a gorrion per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Echaide, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): gorrion va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abbudin Al Saddon en un 1 contra 1 amb el porter Luis Macón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Miika Liukkonen va deixar a Jesús Elguera assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): gorrion per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Abbudin Al Saddon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomasz Fober.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, David Echaide de gorrion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torquato Di Tizio de gorrion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lennard Robeyst de gorrion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CapitaLavabo FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Carabalí de CapitaLavabo es va guanyar la targeta groga merescudament.