Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Palmilla de Mou (1579063) - PS 5J (435646) » 644174518: T60/J7/VII

Liga 644174518 Información oficial sobre el partido 644174518 en Hattrick

17.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VII.339 (38375)

Atlantis fcb Alineación oficial del equipo 'Atlantis fcb' en el partido 2 - 1 ljpm Alineación oficial del equipo 'ljpm' en el partido
0 - 1 Martín Menéndez (60')
Roberto Celayeta (79') 1 - 1
Rafael Eizarrara (84') 2 - 1
Atlantis fcb Alineación oficial del equipo 'Atlantis fcb' en el partido 2 - 1 ljpm Alineación oficial del equipo 'ljpm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlantis fcb Alineación oficial del equipo 'Atlantis fcb' en el partido 2 - 0 ljpm Alineación oficial del equipo 'ljpm' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlantis fcb

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 79, Roberto Celayeta de Atlantis empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atlantis contenien la respiració mentre en Rafael Eizarrara s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Hugo Intriago del Atlantis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gary Knight va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Rafael Eizarrara va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlantis.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Eizarrara va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Minja Brković va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Óscar Otero Goyanes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hermenegildo Romero de Atlantis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ljpm

Goles Goles

  • 139 Minuto 60 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Martín Menéndez van servir per superar a l'últim defensor, en Alfredo Escornallón. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de ljpm cantant "Martín Menéndez selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramon Ventosa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Ramon Ventosa que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramon Ventosa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.