Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayerbajo (1586327) - UD Pumas (1435358) » 644174336: T60/J3/VII

Liga 644174336 Información oficial sobre el partido 644174336 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.336 (38372)

Sombras Sanguinarias Alineación oficial del equipo 'Sombras Sanguinarias' en el partido 1 - 2 Raigdefoc Alineación oficial del equipo 'Raigdefoc' en el partido
Quinto das Maroñas (32') 1 - 0
1 - 1 Ione Pinto (48')
1 - 2 Alberto Pozo (63')
Sombras Sanguinarias Alineación oficial del equipo 'Sombras Sanguinarias' en el partido 1 - 2 Raigdefoc Alineación oficial del equipo 'Raigdefoc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sombras Sanguinarias Alineación oficial del equipo 'Sombras Sanguinarias' en el partido 3 - 1 Raigdefoc Alineación oficial del equipo 'Raigdefoc' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sombras Sanguinarias

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Sanguinarias, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Quinto das Maroñas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Sanguinarias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Quinto das Maroñas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Sanguinarias va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Quinto das Maroñas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Sanguinarias va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Avel·lí Llauradó en un 1 contra 1 amb el porter Dailos Burgo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Sanguinarias van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Alfonso Embún no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Quinto das Maroñas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Sanguinarias va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Quinto das Maroñas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dailos Burgo.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Nafarroa de Aragón va estar a punt d'empatar per a Sanguinarias quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dailos Burgo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Antonio David Escobar de Sanguinarias va intentar batre la porteria rival al minut 86 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Avel·lí Llauradó de Sanguinarias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Raigdefoc

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ione Pinto de Raigdefoc va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Alberto Pozo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Raigdefoc i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sanguinarias. La jugada d'estratègia del Raigdefoc per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pepe Altuna va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Neves de Raigdefoc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.