Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The laggers (1416304) - Skirt Boss (120067) » 644173866: T60/J12/VII

Liga 644173866 Información oficial sobre el partido 644173866 en Hattrick

21.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VII.327 (38363)

The laggers Alineación oficial del equipo 'The laggers' en el partido 4 - 1 Sevilla Athletic Alineación oficial del equipo 'Sevilla Athletic' en el partido
Ramón Monje Iglesias (7') 1 - 0
Gabriel Camazón (10') 2 - 0
2 - 1 Jorge Laón (34')
Gabriel Camazón (63') 3 - 1
Raimon Sardiné (74') 4 - 1
The laggers Alineación oficial del equipo 'The laggers' en el partido 4 - 1 Sevilla Athletic Alineación oficial del equipo 'Sevilla Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The laggers Alineación oficial del equipo 'The laggers' en el partido 4 - 0 Sevilla Athletic Alineación oficial del equipo 'Sevilla Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The laggers

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Ramón Monje Iglesias va donar a laggers un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): En Christian Lo Cicero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gabriel Camazón la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 63 minuts de joc, Gabriel Camazón, corrent com un esperitat, superà primer Jonathan Corder per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan laggers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raimon Sardiné des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raimon Sardiné va estar a punt de sentenciar el partit al minut 11, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ramón Monje Iglesias per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Leandro Antolínez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 38 (Ocasión de penalti): En Alessandro Monolo va llançar un penal al minut 38. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramón Monje Iglesias. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Leandro Antolínez al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raimon Sardiné va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raimon Sardiné de laggers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Falcone de laggers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sevilla Athletic

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Athletic van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Jorge Laón.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Athletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Jordi Munts va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van sortir al contraatac al minut 85, però Jorge Pueyo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Quevedo Solís de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.