Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Palmeros (308371) - Llarven F.C. (312118) » 644164694: T60/J1/VII

Liga 644164694 Información oficial sobre el partido 644164694 en Hattrick

06.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VII.164 (38200)

Castro del Río Alineación oficial del equipo 'Castro del Río' en el partido 2 - 1 Llarven F.C. Alineación oficial del equipo 'Llarven F.C.' en el partido
0 - 1 Kay Olsen (2')
Carlos Muro (4') 1 - 1
Dimas Moar (55') 2 - 1
Castro del Río Alineación oficial del equipo 'Castro del Río' en el partido 2 - 1 Llarven F.C. Alineación oficial del equipo 'Llarven F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castro del Río Alineación oficial del equipo 'Castro del Río' en el partido 2 - 0 Llarven F.C. Alineación oficial del equipo 'Llarven F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castro del Río

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Muro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Castro contenien la respiració mentre en Dimas Moar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Castro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tobias Knoop en un 1 contra 1 amb el porter Thorben Bronki, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Castro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Rafa Forés va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Castro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Torres Camargo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Dimas Moar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Thorben Bronki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Carlos Muro gairebé va marcar per a Castro des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Muro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Navarro de Castro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Llarven F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Kay Olsen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Llarven que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Romero García, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Romero García de Llarven es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.