Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almería Piratas C.F (1596486) - Ecuador de Portugalete (47448) » 644163557: T60/J11/VII

Liga 644163557 Información oficial sobre el partido 644163557 en Hattrick

14.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VII.143 (38179)

Jatiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Jatiel F.C.' en el partido 1 - 0 ILADECANSFC Alineación oficial del equipo 'ILADECANSFC' en el partido
Manuel Reguera (83') 1 - 0
Jatiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Jatiel F.C.' en el partido 1 - 0 ILADECANSFC Alineación oficial del equipo 'ILADECANSFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jatiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Jatiel F.C.' en el partido 1 - 1 ILADECANSFC Alineación oficial del equipo 'ILADECANSFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,6 % 72,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jatiel F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Ustoa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jatiel, Manuel Reguera, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 34, un contraatac del Jatiel no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Robert Kriechbaum perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Jatiel van sortir al contraatac al minut 36, però Pablo Santo Domingo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Adalbert Sulé va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jatiel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fortià Palmer va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Jatiel sortien al contraatac. La falta llançada per Fortià Palmer va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Jatiel, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Nazario Alvargonzález va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Ustoa de Jatiel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ILADECANSFC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Puigvila es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fayssal Mowatine de ILADECANSFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.