Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Toque Fc (1370912) - Lacon Force FC (48811) » 644161228: T60/J2/VII

Liga 644161228 Información oficial sobre el partido 644161228 en Hattrick

13.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VII.102 (38138)

Los cuchufletas Alineación oficial del equipo 'Los cuchufletas' en el partido 4 - 1 Lacon Force FC Alineación oficial del equipo 'Lacon Force FC' en el partido
Rafael Aranda Rubio (31') 1 - 0
Eliodoro Loroño (34') 2 - 0
2 - 1 Nicolae Limbean (35')
Eliodoro Loroño (56') 3 - 1
Raül Tost (71') 4 - 1
Los cuchufletas Alineación oficial del equipo 'Los cuchufletas' en el partido 4 - 1 Lacon Force FC Alineación oficial del equipo 'Lacon Force FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los cuchufletas Alineación oficial del equipo 'Los cuchufletas' en el partido 2 - 0 Lacon Force FC Alineación oficial del equipo 'Lacon Force FC' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los cuchufletas

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Rafael Aranda Rubio va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de cuchufletas.
  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Gongotzon Larriguren va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Eliodoro Loroño va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. cuchufletas posava el marcador 2 a 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cuchufletas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eliodoro Loroño progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Als 71 minuts, Raül Tost va ampliar l'avantatge de cuchufletas amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Alfonso Gonzalo Buey arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): cuchufletas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Andrei Cehan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Sukhman Bouzidi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cuchufletas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 234 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Raül Tost, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ferran Puchal va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sukhman Bouzidi per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan José Roldán va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Gongotzon Larriguren de cuchufletas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lacon Force FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Álmos Tripa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nicolae Limbean va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 35.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Cerda de Lacon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.