Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bellavista C. F (798063) - JABATOS MIRANDES (121172) » 644157616: T60/J9/VII

Liga 644157616 Información oficial sobre el partido 644157616 en Hattrick

31.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VII.37 (38073)

Bellavista C. F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C. F' en el partido 2 - 0 Berrocal Alineación oficial del equipo 'Berrocal' en el partido
Rogério Magalhães (72') 1 - 0
So-Hyeon Nam (80') 2 - 0
Bellavista C. F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C. F' en el partido 2 - 0 Berrocal Alineación oficial del equipo 'Berrocal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bellavista C. F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C. F' en el partido 3 - 1 Berrocal Alineación oficial del equipo 'Berrocal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bellavista C. F

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rogério Magalhães ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bellavista es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bellavista pel centre va donar un gran resultat: el gol de So-Hyeon Nam va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Hando Pang del Bellavista ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bellavista va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hando Pang va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bellavista va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hando Pang, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Bellavista per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rogério Magalhães, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local César Tosesón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johannes Gerhardt Falkenplatz de Bellavista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Berrocal

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Roland-Axel Stichter, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sergio Riveros no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Guillén Cuns va estar a punt de posar per davant a Berrocal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roland-Axel Stichter va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Berrocal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Guillén Cuns, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Raúl Capaguindegui de Berrocal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!