Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Matilde (1417452) - siglovivo (1594610) » 644157193: T60/J2/VII

Liga 644157193 Información oficial sobre el partido 644157193 en Hattrick

13.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VII.30 (38066)

barçawin Alineación oficial del equipo 'barçawin' en el partido 1 - 1 siglovivo Alineación oficial del equipo 'siglovivo' en el partido
Edward Klepczyński (50') 1 - 0
1 - 1 Giuseppino Longo (72')
barçawin Alineación oficial del equipo 'barçawin' en el partido 1 - 1 siglovivo Alineación oficial del equipo 'siglovivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barçawin Alineación oficial del equipo 'barçawin' en el partido 0 - 1 siglovivo Alineación oficial del equipo 'siglovivo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barçawin

Goles Goles

  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de barçawin eren letals, i Edward Klepczyński va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de barçawin, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Adrián Abadal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de barçawin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Edward Klepczyński, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Ioritz Blanco va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de barçawin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

siglovivo

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Als 72 minuts de partit, Giuseppino Longo de siglovivo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): siglovivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Glen Lanzon va quedar-se sol davant el porter Oier Etxemendigarai, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Ville Hakanpää quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antony Castaing que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Glen Lanzon va xutar magistralment una falta al minut 28 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fredien Bourguignon va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Łukasz Wojtecki ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 61 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Łukasz Wojtecki va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.