Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maristers (994803) - Zaldizurreta boys (1365997) » 644155718: T60/J11/VII

Liga 644155718 Información oficial sobre el partido 644155718 en Hattrick

14.09.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VII.3 (38039)

F.C Rial United Alineación oficial del equipo 'F.C Rial United' en el partido 1 - 3 Viejos Aplatanaos Club Alineación oficial del equipo 'Viejos Aplatanaos Club' en el partido
0 - 1 Pere Anton Costa (24')
Rafael Gutiérrez (29') 1 - 1
1 - 2 Kepa Reales (50')
1 - 3 Llorenç Bordes (85')
F.C Rial United Alineación oficial del equipo 'F.C Rial United' en el partido 1 - 3 Viejos Aplatanaos Club Alineación oficial del equipo 'Viejos Aplatanaos Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Rial United Alineación oficial del equipo 'F.C Rial United' en el partido 1 - 4 Viejos Aplatanaos Club Alineación oficial del equipo 'Viejos Aplatanaos Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Rial United

Goles Goles

  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 29. Rafael Gutiérrez, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): United va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francesc Trullols ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Luis Holgado quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Luis Holgado hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, José Baniela. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Gutiérrez de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Rafael Gutiérrez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Viejos Aplatanaos Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pere Anton Costa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Aplatanaos.
  • 140 Minuto 50 (Gol de contra de falta): El porter de Aplatanaos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kepa Reales va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Llorenç Bordes de Aplatanaos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Ricardo Reina va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Víctor Ribeiro Pidal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Simeó Valor va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manuel Cortázar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 53 de joc.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Llorenç Bordes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89 de joc, Kepa Reales de Aplatanaos va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Raül Artigas de Aplatanaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.