Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Psepsa FC (1457645) - SD-KEKUS (1364965) » 644155485: T60/J9/VI

Liga 644155485 Información oficial sobre el partido 644155485 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VI.1023 (15341)

gas serveis Alineación oficial del equipo 'gas serveis' en el partido 1 - 0 SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido
Manuel Coronel (19') 1 - 0
gas serveis Alineación oficial del equipo 'gas serveis' en el partido 1 - 0 SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gas serveis Alineación oficial del equipo 'gas serveis' en el partido 3 - 0 SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido
Tiene mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gas serveis

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Coronel de serveis va fer un bon esprint per escapar-se de Kai Kortelainen i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): serveis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jason Picot va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Phellipp de Lima.
  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): serveis es va veure beneficiat per la polèmica al minut 10, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jesús Hospital va relliscar al moment de fer el xut i el porter Phellipp de Lima no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Phellipp de Lima al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Coronel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Coronel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Jason Picot quasi marca en una jugada assajada de córner que Sergio Garagorri havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Al minut 52, Jesús Hospital gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Jesús Bagudanch de serveis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78 en Matti Etelä va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

SD-KEKUS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): SD-KEKUS van sortir al contraatac al minut 22, però Domenico Bonollo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joseph Krawitz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Mamadou Badiatte va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.