Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plovdin (120384) - Real Unidad (123497) » 644155155: T60/J10/VI

Liga 644155155 Información oficial sobre el partido 644155155 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.1017 (15335)

SIROPE FC Alineación oficial del equipo 'SIROPE FC' en el partido 1 - 2 Maragall FC Alineación oficial del equipo 'Maragall FC' en el partido
Yoann Nicolas (9') 1 - 0
1 - 1 Kacper Lechwar (19')
1 - 2 Mike Dovern (73')
SIROPE FC Alineación oficial del equipo 'SIROPE FC' en el partido 1 - 2 Maragall FC Alineación oficial del equipo 'Maragall FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SIROPE FC Alineación oficial del equipo 'SIROPE FC' en el partido 0 - 2 Maragall FC Alineación oficial del equipo 'Maragall FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SIROPE FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Maragall. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Yoann Nicolas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SIROPE es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mauro Fábreges va marxar de Leonard Drapiński en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de SIROPE van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Yordan Apostolov de SIROPE va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Maragall FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 19 (Gol de falta): Maragall, al minut 19, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Kacper Lechwar.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 73 minuts quan Mike Dovern va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Maragall.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Carlos Mario Rojas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Faustino Del Carmen Espina no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Kacper Lechwar va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Romuald Drouot que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kacper Lechwar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Maragall va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Michail Poures va quedar-se sol davant el porter Carlos Mario Rojas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Iago Adrián Gaitán de Maragall va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Kacper Lechwar va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hedwiges Nelom de Maragall amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.