Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

G.S. Pleyades Club (1435916) - La Orden del Sinonato (1414655) » 644153853: T60/J7/VI

Liga 644153853 Información oficial sobre el partido 644153853 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.994 (15312)

rabieta Alineación oficial del equipo 'rabieta' en el partido 3 - 4 Cosmic tigers Alineación oficial del equipo 'Cosmic tigers' en el partido
Giuseppe Gauthier (3') 1 - 0
1 - 1 Filip Bongaarts (12')
Jusèp Loís Beatriu (20') 2 - 1
2 - 2 Selmo Mijares (26')
2 - 3 Filip Bongaarts (80')
2 - 4 Maximilian Gonscherowski (81')
Roberto Di Resta (89') 3 - 4
rabieta Alineación oficial del equipo 'rabieta' en el partido 3 - 4 Cosmic tigers Alineación oficial del equipo 'Cosmic tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
rabieta Alineación oficial del equipo 'rabieta' en el partido 4 - 1 Cosmic tigers Alineación oficial del equipo 'Cosmic tigers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rabieta

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): rabieta prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Giuseppe Gauthier va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 20 gràcies a la jugada de Jusèp Loís Beatriu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Horst Brändle va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Roberto Di Resta, que no va fallar i va marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, 焦 (Jiao) 迪俊 (Dijun) gairebé va marcar per a rabieta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Horst Brändle va superar els defenses rivals per velocitat al minut 22 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Edmond Cenusa es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): rabieta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edmond Cenusa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Irving Clay.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Daniel Freijomil del rabieta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Cosmic tigers

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 en Filip Bongaarts va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Selmo Mijares de Cosmic va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Cosmic amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Filip Bongaarts, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Maximilian Gonscherowski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 11 (Ocasión de falta): Amb 11 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Selmo Mijares va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Cosmic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roland Matsson va desviar el xut final de Antonio Onrubia Rivas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.