Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDORELLUTS (1599249) - Jumpman 23 (801529) » 644153655: T60/J13/VI

Liga 644153655 Información oficial sobre el partido 644153655 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VI.990 (15308)

CDORELLUTS Alineación oficial del equipo 'CDORELLUTS' en el partido 1 - 2 Jumpman 23 Alineación oficial del equipo 'Jumpman 23' en el partido
Maksymilian Gościński (4') 1 - 0
1 - 1 Ragge Silfwerhult (61')
1 - 2 Bruno Starčević (80')
CDORELLUTS Alineación oficial del equipo 'CDORELLUTS' en el partido 1 - 2 Jumpman 23 Alineación oficial del equipo 'Jumpman 23' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CDORELLUTS Alineación oficial del equipo 'CDORELLUTS' en el partido 0 - 3 Jumpman 23 Alineación oficial del equipo 'Jumpman 23' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDORELLUTS

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Gómez Martelo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Maksymilian Gościński, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Roiz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Jumpman 23

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 61 minuts Ragge Silfwerhult va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Bruno Starčević van servir per superar a l'últim defensor, en Francisco Gómez Martelo. Tot va acabar amb el 1 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Jumpman cantant "Bruno Starčević selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En William Clinch va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Hamza Baili va entorpir al marcador d'en William Clinch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Jumpman va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ragge Silfwerhult que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Harald Jerike de Jumpman, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 69, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Jumpman va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Ragge Silfwerhult va quedar-se sol davant el porter Manuel Portilla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Manuel Portilla va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Marcus Christiansson, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jumpman a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en William Clinch va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Florin Girigan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jumpman va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hamza Baili de Jumpman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.