Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDORELLUTS (1599249) - Salmorejo Mecánico (30547) » 644153607: T60/J1/VI

Liga 644153607 Información oficial sobre el partido 644153607 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.990 (15308)

CDORELLUTS Alineación oficial del equipo 'CDORELLUTS' en el partido 0 - 1 Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido
0 - 1 Pier Cesare La Farina (64')
CDORELLUTS Alineación oficial del equipo 'CDORELLUTS' en el partido 0 - 1 Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CDORELLUTS Alineación oficial del equipo 'CDORELLUTS' en el partido 2 - 1 Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido
Tiene mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDORELLUTS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): CDORELLUTS van sortir al contraatac al minut 26, però Claus Ewen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): CDORELLUTS va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Claus Ewen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Paco Espasa va superar els defenses rivals per velocitat al minut 77 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Claus Ewen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Salmorejo Mecánico

Goles Goles

  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pier Cesare La Farina va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Cletus Mbushe va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fulgenci Fanés rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Eustasio Alférez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Salmorejo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Portilla va desviar el xut final de Alberto Buonanno després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Cletus Mbushe va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Portilla va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Amadeo Galego ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Pier Cesare La Farina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fulgenci Fanés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.