Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Horta (1372508) - vicios (31144) » 644149283: T60/J12/VI

Liga 644149283 Información oficial sobre el partido 644149283 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VI.912 (15230)

FC Horta Alineación oficial del equipo 'FC Horta' en el partido 2 - 1 Zanarkand Abess Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Abess' en el partido
0 - 1 Hounam Pakzad (35')
Igor Maloveský (40') 1 - 1
Vladislav Voják (64') 2 - 1
FC Horta Alineación oficial del equipo 'FC Horta' en el partido 2 - 1 Zanarkand Abess Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Abess' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Horta Alineación oficial del equipo 'FC Horta' en el partido 2 - 0 Zanarkand Abess Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Abess' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Horta

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Horta equilibrava la balança al minut 40. En Igor Maloveský, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Horta s'avançava al marcador al minut 64, després d'un rebot que va caçar en Vladislav Voják per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Horta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jaime Díaz de Vargas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladislav Voják de Horta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Zanarkand Abess

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Hounam Pakzad de ZA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Noel Domokos de ZA va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Vladislav Ignatov que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Noel Domokos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ZA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Hounam Pakzad que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): ZA van sortir al contraatac al minut 53, però Noel Domokos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Gradje Ouwehand de ZA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.