Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danwikis (1432060) - Catalanya CF (48722) » 644149265: T60/J8/VI

Liga 644149265 Información oficial sobre el partido 644149265 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VI.912 (15230)

Danwikis Alineación oficial del equipo 'Danwikis' en el partido 5 - 0 Panotxes Assessines Alineación oficial del equipo 'Panotxes Assessines' en el partido
Eleodoro Cruxeira (8') 1 - 0
Davor Bencik (26') 2 - 0
Alberto Cid (56') 3 - 0
Rosen Bochev (73') 4 - 0
Eleodoro Cruxeira (81') 5 - 0
Danwikis Alineación oficial del equipo 'Danwikis' en el partido 5 - 0 Panotxes Assessines Alineación oficial del equipo 'Panotxes Assessines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Danwikis Alineación oficial del equipo 'Danwikis' en el partido 5 - 0 Panotxes Assessines Alineación oficial del equipo 'Panotxes Assessines' en el partido
Tiene un resultado normal 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danwikis

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Danwikis prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Eleodoro Cruxeira va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Danwikis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Davor Bencik des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Alberto Cid va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Assessines. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rosen Bochev la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Danwikis es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 73.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Danwikis va augmentar la diferència quan Eleodoro Cruxeira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 20 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Eleodoro Cruxeira, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fidel Figuerola va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alberto Cid, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eleodoro Cruxeira. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 65 en Rosen Bochev ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Xián Cebeiro el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Cid va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Xián Cebeiro va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Eleodoro Cruxeira es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Panotxes Assessines

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bjartur við Úlvsá de Assessines es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bjartur við Úlvsá va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Assessines va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.