Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torneiros "La Heroica" II (1589509) - Colono CF (799774) » 644146213: T60/J1/VI

Liga 644146213 Información oficial sobre el partido 644146213 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.858 (15176)

Torneiros "La Heroica" II Alineación oficial del equipo 'Torneiros "La Heroica" II' en el partido 2 - 0 Colono CF Alineación oficial del equipo 'Colono CF' en el partido
Hueiler Costa Lobo (38') 1 - 0
Godofredo La Riba (78') 2 - 0
Torneiros "La Heroica" II Alineación oficial del equipo 'Torneiros "La Heroica" II' en el partido 2 - 0 Colono CF Alineación oficial del equipo 'Colono CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torneiros "La Heroica" II Alineación oficial del equipo 'Torneiros "La Heroica" II' en el partido 3 - 1 Colono CF Alineación oficial del equipo 'Colono CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torneiros "La Heroica" II

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hueiler Costa Lobo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Torneiros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Godofredo La Riba, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Torneiros.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Torneiros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miika Fomin en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Ayala, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Péter Kosztolányi va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Manuel Ayala va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Fynn Wege quasi marca en una jugada assajada de córner que Miguel Pereira havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Péter Kosztolányi de Torneiros no va ser gol per ben poc.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Torneiros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Godofredo La Riba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Ayala.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Fynn Wege es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miika Fomin de Torneiros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Colono CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vasilije Andrović ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Luciano Pilotino per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 64, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Colono va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Vasilije Andrović que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bastian Messerly va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Colono van seguir progressant per la banda dreta. Andrey Shaturin va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.