Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Celines (1332424) - Fer Club Boadilla (488603) » 644146118: T60/J5/VI

Liga 644146118 Información oficial sobre el partido 644146118 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.856 (15174)

Rayo Celines Alineación oficial del equipo 'Rayo Celines' en el partido 0 - 0 Fer Club Boadilla Alineación oficial del equipo 'Fer Club Boadilla ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Celines Alineación oficial del equipo 'Rayo Celines' en el partido 2 - 0 Fer Club Boadilla Alineación oficial del equipo 'Fer Club Boadilla ' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Celines

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Calcina va fer una magnífica centrada, però la rematada de Echeyde Gallús va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Echeyde Gallús va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lander Garalde va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ibrahim Ifeanyi de Celines es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fer Club Boadilla

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Boadilla van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Mèmel Mambé no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Boadilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mèmel Mambé va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Boadilla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de John Paul Swedi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Henri Hermans va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Lander Garalde de Boadilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.