Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza-Manchego (437496) - Fer Club Boadilla (488603) » 644146110: T60/J3/VI

Liga 644146110 Información oficial sobre el partido 644146110 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VI.856 (15174)

Sisebucos Alineación oficial del equipo 'Sisebucos' en el partido 0 - 1 Fer Club Boadilla Alineación oficial del equipo 'Fer Club Boadilla ' en el partido
0 - 1 Alejandro Navas (67')
Sisebucos Alineación oficial del equipo 'Sisebucos' en el partido 0 - 1 Fer Club Boadilla Alineación oficial del equipo 'Fer Club Boadilla ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sisebucos Alineación oficial del equipo 'Sisebucos' en el partido 2 - 0 Fer Club Boadilla Alineación oficial del equipo 'Fer Club Boadilla ' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sisebucos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Sisebucos va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Mariano Ivan Mujica va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Tiberiu Stângă va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Sisebucos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Willhelm Biermann va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cibrán Soutullo.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Mariano Ivan Mujica va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sisebucos.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sisebucos Bogdan Arvatu quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Stanislav Varaksin l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Sisebucos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fred Scholten ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Sisebucos va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Marinko Prvulović va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stanislav Varaksin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Fer Club Boadilla

Goles Goles

  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Alejandro Navas va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Boadilla, al minut 67. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Boadilla van sortir al contraatac al minut 27, però Mèmel Mambé va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Boadilla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en John Paul Swedi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Boadilla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però John Paul Swedi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.