Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calalteam (1584397) - cofas (1333442) » 644145603: T60/J2/VI

Liga 644145603 Información oficial sobre el partido 644145603 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VI.847 (15165)

Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido 3 - 2 cofas Alineación oficial del equipo 'cofas' en el partido
0 - 1 Jouka Kallinen (9')
Gérôme Roeting (17') 1 - 1
Bjarnvarður Kjærbo (43') 2 - 1
Pablo Santolo la Cruz (69') 3 - 1
3 - 2 Norbert Regard (75')
Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido 3 - 2 cofas Alineación oficial del equipo 'cofas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido 0 - 3 cofas Alineación oficial del equipo 'cofas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calalteam

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors del Calalteam amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 17, deixant Gérôme Roeting en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Bjarnvarður Kjærbo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Calalteam.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Pablo Santolo la Cruz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Gérôme Roeting gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gérôme Roeting, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 224 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Calalteam va gaudir d'un penal a favor al minut 40, però el jugador Harald Nöbauer va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Augusto Frederico Martins.
  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Calalteam van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 57 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Harald Nöbauer, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Calalteam ho intentava per la dreta per mitjà de Max Rocosa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

cofas

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del cofas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jouka Kallinen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Norbert Regard. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Norbert Regard quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del cofas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Neco Ramírez no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Markus Hytönen de cofas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.