Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santa Maria de Palautordera (493384) - Niño Mow CF (1334316) » 644139623: T60/J5/VI

Liga 644139623 Información oficial sobre el partido 644139623 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.740 (15058)

Santa Maria de Palautordera Alineación oficial del equipo 'Santa Maria de Palautordera' en el partido 1 - 1 Niño Mow CF Alineación oficial del equipo 'Niño Mow CF' en el partido
0 - 1 Panu Pihlajamaa (67')
Kari Merkkiniemi (72') 1 - 1
Santa Maria de Palautordera Alineación oficial del equipo 'Santa Maria de Palautordera' en el partido 1 - 1 Niño Mow CF Alineación oficial del equipo 'Niño Mow CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santa Maria de Palautordera Alineación oficial del equipo 'Santa Maria de Palautordera' en el partido 2 - 2 Niño Mow CF Alineación oficial del equipo 'Niño Mow CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 35,0 % 36,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Maria de Palautordera

Goles Goles

  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Kari Merkkiniemi va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Casto Triñans per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Franco Paolo Casciani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Al minut 36, Palau va disposar d'un penal a favor, però el xut de Eddie Theuer va ser aturat per Bruno Area.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Palau per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Habib Malik Al-Rahby va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Niño Mow CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Niño prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Panu Pihlajamaa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Víctor Muñoz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Niño que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marciano Bailón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Niño al minut 38, però el xut de Tzolo Kamenov va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Fernando Alcocer va marcar al minut 74 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Francisco Martínez Castro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Mikel Ballearena va estar a punt de posar per davant a Niño amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillermo Cabrales va impedir un gol cantat.