Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Selección Aragonesa de Fútbol (1460530) - Valores FC (1368468) » 644136001: T60/J10/VI

Liga 644136001 Información oficial sobre el partido 644136001 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.675 (14993)

Real Hogwarts CF Alineación oficial del equipo 'Real Hogwarts CF' en el partido 1 - 1 Salud y Dinero F.C. Alineación oficial del equipo 'Salud y Dinero F.C.' en el partido
0 - 1 Nello Ramazzotti (30')
Dani Castellmolto (71') 1 - 1
Real Hogwarts CF Alineación oficial del equipo 'Real Hogwarts CF' en el partido 1 - 1 Salud y Dinero F.C. Alineación oficial del equipo 'Salud y Dinero F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Hogwarts CF Alineación oficial del equipo 'Real Hogwarts CF' en el partido 2 - 0 Salud y Dinero F.C. Alineación oficial del equipo 'Salud y Dinero F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Hogwarts CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Hogwarts s'esgargamellaven dempeus per esperonar Dani Castellmolto que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 71 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hogwarts va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Ernesto Benítez va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 290 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Miguel Añoveros s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Berjillos.

Salud y Dinero F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nello Ramazzotti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Dinero.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Renátó Matúz gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Dinero quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fernando De Checchi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Fernando De Checchi de Dinero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdel Hassan El-Rusan de Dinero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.