Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Caballeros del espacio (1372540) - Amunt VCF (1416180) » 644133240: T60/J5/VI

Liga 644133240 Información oficial sobre el partido 644133240 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.626 (14944)

Los Caballeros del espacio Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros del espacio' en el partido 1 - 0 VdeValencia Team Alineación oficial del equipo 'VdeValencia Team' en el partido
Giorgio Loi (43') 1 - 0
Los Caballeros del espacio Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros del espacio' en el partido 1 - 0 VdeValencia Team Alineación oficial del equipo 'VdeValencia Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Caballeros del espacio Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros del espacio' en el partido 2 - 0 VdeValencia Team Alineación oficial del equipo 'VdeValencia Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Caballeros del espacio

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Giorgio Loi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Caballeros.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Caballeros va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Limay Colín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 43 podia haver acabat en gol, però Miguel Lorenz va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Santiago Doliva va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giorgio Loi de Caballeros es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdzisław Słowik de Caballeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VdeValencia Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de VdV, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Lyonel Burger va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Mihály Bunda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VdV va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 张 (Zhang) 汉彪 (Hanbiao), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El VdV va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Fortunato Tutt va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): VdV van sortir al contraatac al minut 87, però Eñaut Eremuzketa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, 张 (Zhang) 汉彪 (Hanbiao) de VdV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eñaut Eremuzketa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.