Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pixiya F.C. (991464) - kontraall Team (775775) » 644132916: T60/J8/VI

Liga 644132916 Información oficial sobre el partido 644132916 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VI.620 (14938)

pixiya F.C. Alineación oficial del equipo 'pixiya F.C.' en el partido 0 - 3 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
0 - 1 Francisco Jesús Monzón Moreno (27')
0 - 2 Faustino Baquedano (55')
0 - 3 Joan Pons (80')
pixiya F.C. Alineación oficial del equipo 'pixiya F.C.' en el partido 0 - 3 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pixiya F.C. Alineación oficial del equipo 'pixiya F.C.' en el partido 0 - 1 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pixiya F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Calvo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Calvo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tancredo Rosado de pixiya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

kontraall Team

Goles Goles

  • 187 Minuto 27 (Gol tiro lejano): En Mario Acuña conduïa pel cercle central i, veient a en Francisco Jesús Monzón Moreno desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Faustino Baquedano va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Joan Pons va augmentar l'avantatge de kontraall a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): kontraall va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Faustino Baquedano va quedar-se sol davant el porter Sigismund Kaussen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 206 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 15, tothom va saber perquè en Salvador Ibañez Irarrazábal era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del kontraall va deixar en bona posició a en Raül Borràs per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el kontraall va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Francisco Jesús Monzón Moreno s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de kontraall a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fernando Martín Benítez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Pons de kontraall va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.